Alice

Alice Bjerregaard

 

Lidt om mig.

 

Jeg hedder Alice Bjerregaard, er født i 1959, og driver Mama Vita sammen med min mand, Peter Bjerregaard.

Jeg har 3 voksne børn, som for længst er fløjet fra reden, og som alle har det godt, og trives.

 

Jeg er oprindeligt uddannet regnskabsassistent.

Senere blev jeg uddannet som social og sundhedsassistent, og har igennem årene arbejdet med mange forskellige opgaver og mange forskellige grupper af mennesker.

 

Inden for det alternative/spirituelle har jeg også en del uddannelser og kurser.

Jeg er oprindeligt uddannet heilpraktiker, håndlæser og healer.

Jeg oplevede at jeg godt kunne vise mine klienter muligheder igennem håndlæsningen, men ikke rigtig altid kunne give dem værktøjerne til hvordan de så kom videre.

Ligesom jeg igennem heilpraktikken, ikke altid følte at jeg helt kunne nå til bunds i et problem, fordi der bag det fysiske, var noget psykisk som jeg ikke altid kunne få fat på.

Det førte til at jeg tog yderligere uddannelser og kurser, dels som intuitiv coach og terapeut (tankefeltterapi, tankerevision, projektionsterapi, kropsterapi, regression m.m.), og mindfulness-instruktør.

Jeg tog kurser i kommunikation, meditation m.m.

Omkring 1. oktober afslutter jeg en uddannelse som som slanketerapeut.

 

Jeg oplever, at jeg nu meget bedre er i stand til at komme ind bagved, og dermed kan mine klienter få forløst årsagerne, og komme videre i livet.

Dels gennem mine behandlinger og dels gennem mine kurser.

Somme tider er en håndlæsning også nok til at komme videre, det kommer jo an på hvor meget der er.

 

Jeg har altid været en søgende person, og har gennem det alternative og det åndelige fundet min mening med livet, hvilket har været med til at gøre mig til en gladere og mere levende person.

Det der satte mig i gang med at arbejde inden for den "alternative verden", var en stor livskrise som 37 årig, efter det, var der ingen vej tilbage.

 

Det udmønter sig bl.a. i at jeg er blevet meget bedre til at vise hvem jeg er, og at dele mig selv med både klienter og kursister, dels gennem det alternative, det åndelige/spirituelle, men sandelig også gennem min kunst.

Jeg er ikke så bange for at vise, at livet ind imellem også har været svært for mig,

Jeg er kommet ind i mange kriser siden den første, tingene går ikke altid lige ud af landevejen, hverken økonomisk eller på anden vis.

Men jo mere jeg tillader mig at sige "pyt", og at være tilstede her og nu, og jo mere jeg bruger det positive og tror det bedste, i stedet for det værste, jo mere hjælp får jeg, og jo mere flow kommer der i mit liv.

 

Jeg oplever ligeledes at jeg altid kan hente hjælp og støtte hos englene og mine åndelige vejledere.

Så selvom jeg ofte har følt mig meget alene igennem årene, mens jeg har været midt i min store udviklingsproces, ja, så ved jeg, at jeg til enhver tid blot kan spørge englene og mine åndelige vejledere om at hjælpe mig, om at være tilstede, og jeg ved, at de lytter til mig.

 

Jeg synes nu at jeg er kommet ”hel ud på den anden side”, med masser af livsmod, livsglæde og livslyst.

Selvom jeg selvfølgelig aldrig bliver færdig med at arbejde med mig selv, så synes jeg nu det er en glæde, en udfordring og bestemt positv, og ikke længere en kamp og noget negativt, som jeg synesdet var engang.

 

Kærlig hilsen

 

Alice Bjerregaard

Copyright © Mama Vita 2013