Foredrag

Alice Bjerregaard

Foredrag.

 

For øjeblikket tilbyder jeg at komme rundt i landet med 2 forskellige foredrag.

 

Mindfulness og meditation:

Et spændende foredrag hvor jeg vil fortælle om hvordan mindfulness og meditation kan være med til at gøre hverdagen bedre og mere overskuelig. Hvordan det kan være med til at give energi og modvirke stress.

”Vi lever i en travl og stresset tid, hvor det til tider kan være svært at overskue hverdagen, og hvor vi somme tider har nok at gøre med bare at nå de mest basale ting.

Ind imellem kan det være godt lige at stoppe op, tage en lille pause, få lidt ro på og mærke sig selv og skabe nogle små åndehuller.

Til det formål er mindfulness og meditation fremragende redskaber.

Om man er til det ene eller det andet, er lidt en smagssag, og afhænger også af hvad man vil bruge det til.

Jeg vil under foredraget komme lidt ind på forskellen på mindfulness og meditation. Jeg vil fortælle lidt om de forskellige teknikker.

Ligesom jeg vil komme lidt ind på de forskellige udviklingsmuligheder, disse redskaber giver.

Jeg vil kort fortælle om, hvordan jeg selv bruger det i min hverdag, og hvad det betyder for mig.

Endelig vil jeg tage udgangspunkt i nogle af mine klienter og fortælle hvilken forskel det har gjort for dem.

I løbet af aftenen, vil jeg instruere i nogle små enkle øvelser”, så i kan få en ide om hvad mindfulness og meditation er.

 

Gudindernes vej til mig:

Kom til et foredrag hvor jeg fortæller om min vej til der hvor jeg er i dag, og hvor jeg fortæller om skabelsen af Gudinderne og gudindekortene.

Hvordan det spirituelle og kreative har været en del af mit liv, og hvordan det som en naturlig ting er blevet forenet, og hvordan det har været med til at gøre at jeg har kunnet finde min vej, mit formål i livet. Og hvordan det har været med til at gøre mig til et gladere og mere helstøbt menneske, som tør være mig og vise hvem jeg er og hvad jeg står for.

Hvor jeg fortæller omkring skabelsen af gudinderne, hvordan gudindekortene opstod, og jeg fortæller om den meget intensive proces det er sådan pludselig at få lukket op for ”kilden”.

Jeg fortæller noget om de feminine energier, som gudinderne repræsenterer, og hvordan man kan bruge energierne og kortene.

Publikum vil blive inddraget hvis de har lyst.

Til sidst mulighed for spørgsmål og snak.

Aftenen vil blive afsluttet med en meditation som jeg vil lede, selvfølgelig en gudindemeditation.

Så har du lyst til en anderledes aften, hvor du oplever gudinderne, og hvor du oplever hvordan gudinderne kan være med til at begynde at få kontakt til sine egne feminine energier, så kom og vær’ med.

 

Ring eller skriv til mig, så finder vi ud af en pris, og hvordan det helt præcis skal være.

 

 

 

Kærlig hilsen og på gensyn

 

Alice Bjerregaard

Copyright © Mama Vita 2013