Personlig og spirituel udvikling.

Alice Bjerregaard

 

 

Personlig –og spirituel udvikling.

 

Er et kursus som jeg løbende kører som aftenkursus.

Jeg har efterhånden haft mange kursusforløb, og mange af mine kursister som har været med på begynderhold fortsætter til 2 og 3, og så begynder det virkelig at "rykke".

Især, hvis man er et hold der følges, og bliver trygge og dus med hinanden.. Det gør, at man virkelig tør åbne op.

Der er jo selvfølgelig tavshedspligt.

 

Jeg starter nyt kursus op når jeg har samlet nok, så er du interesseret, skriver jeg dig op, og prøver selvfølgelig at tage hensyn til ugedag, hvor du bedst kan.

 

Som noget nyt bliver det også holdt som weekendkursus, foreløbig over 2 weekends,

 

Personlig-og spirituel udvikling er et kursus som gør os i stand til at finde ind til hvem vi er, får os til at finde nye ressourcer i os selv, som er med til at give dig en dybere mening med dit liv.

Det er et kursus som har det åndelige aspekt med, i modsætning til alm. selvudvikling, som kun tager hensyn til sindet og egoet. Derfor vil du her stifte bekendskab med den åndelige dimension, ex. hvad er sjæl. psyke, ego, chakraer, aura osv.

 

Vi vil lære grundlæggende teknikker, bl.a. indenfor meditation, lidt intuitiv maling, forskellige øvelser, der vil blive gennemgået forskellig grundlæggende baggrundsviden. Vi vil arbejde, med sjælskontakt, tankens kraft og åbning af hjertet m.m.

 

Det vil glæde mig, hvis jeg må være med til at være en igangsætter for din personlige og spirituelle udvikling.

 

Kærlig hilsen

Alice

Copyright © Mama Vita 2013